![]() |
| |||||||
| ASM Assembly Hakkında Herşey |
| ||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
Member | evet arkadaslar kolay bir makina dili olann assembly dilini ogrenmek istiyorsanız asagıda verdigim linkten gorsel egitim setini indirebilirsiniz.muhtesem sesli ve goruntulu anlatım ustelik turkce bu dil ile program yazabilirsiniz,ve program kırma islemlerini rahatca yapabilirsiniz genelde programlar assembly dili bilenler tarafından kırılıyor eger ilgi duyuyorsanız buyrun cok degerli resimli-program-anlatim/ assembly-makina-dili-ogrenmek-isteyen-gelsin not: 7 part tan olusma toplam 600 mb ve iso uzantılı iso uzantılı dosya acabilmek icin daemon programını tavsiye ederim sanal surucu olusturup yani iso yu daemon ile acıp izleyebilirsiniz herkeze kolay gelsin 4shared.com - online file sharing and storage - download ASSEMBLY Gorsel Egitim Seti-Türkce-The Psikopat.part1.rar 4shared.com - online file sharing and storage - download ASSEMBLY Gorsel Egitim Seti-Türkce-The Psikopat.part2.rar 4shared.com - online file sharing and storage - download ASSEMBLY Gorsel Egitim Seti-Türkce-The Psikopat.part3.rar 4shared.com - online file sharing and storage - download ASSEMBLY Gorsel Egitim Seti-Türkce-The Psikopat.part4.rar 4shared.com - online file sharing and storage - download ASSEMBLY Gorsel Egitim Seti-Türkce-The Psikopat.part5.rar 4shared.com - free file sharing and storage 4shared.com - online file sharing and storage - download ASSEMBLY Gorsel Egitim Seti-Türkce-The Psikopat.part7.rar Rar Pass : The Psikopat alıntı dememe gerek varmıdır ![]() |
|
| | #4 (permalink) | |
Undetecter Lab's | Alıntı:
bide makina dili ne aliyo ? ![]()
__________________ BURADAYIZ CÜNKÜ YARDIM EDIYORUZ KÖTÜLÜK ICIN DEGIL IYILIK ICIN BURADAYIZ WwW.CryptoSuite.Org ![]() Clubdedub@Hotmail.com Help@CryptoSuite.org | |
|
| | #7 (permalink) |
Member | RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Assembly eğitim seti tarafımdan denenmiştir buradan devam edebilirsiniz arkadaşlar saygılar... |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |