![]() |
| |||||||
| FORUM KURALLARI / FORUM RULES Okumadan Her Kim Konu Açarsa Süresiz Ban Yer. |
| ||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
Administrator | CryptoSuite.Org Forum Kuralları ; 1. Forumda veya Msn'de Kavga Edip Forum Yöneticilerini Araya Alanlar, Olur Olmadık Şeylerde Kavga Edenler, Forumda Kavgalı Olduğu Kişiye Sataşanlar, Forum Yetkililerine veyahut Üyelerine Racon Kesenler ( Dikkatinizi Çekiyorum ) Süresiz Banlanacaktır.Kim Olursa Olsun Taviz Yok.Madem Anlaşamıyorsunuz Birbirinizle Konuşmayın, Forum İçinde Açılan Konulara saçma vs Gibisinden Yazılar Yazmayın. 2.Forumumuz Tamamen Halka Açık Bir Forumdur.daBizim Gözümüzde Yöneticilerde Üyelerde Aynı Kavramda Tutulur.Forum Üyelerine Birçok Seçeneği ( Başka Forumlarda Olmayan ) Biz Sunduk.Örnek verecek olursak argo kelime kullanmak.forumumuzda serbest ama haddini aşmamak kaydıyla.örnek veriyorum.vay aq güzelmiş.tabi bu konunun akışına göre yazılabilir.her konuya aq vs vs yazan Uzaklaştırılır.Rahatlama Odamız Var Orada Bol Bol Küfür Ederek Rahatlayabilirsiniz. 3.Yanlış Yere Konu Açanların Konuları Silinecektir.Herkes Kafasına Göre Duyurular Bölümüne Konu Açıyor.Çok Önemli Olmadıkça veya Yönetimden İzin Almadıkça O Bölüme Konu Açılmayacaktır.Geyik Yapmak İsteyen Arkadaşlarımıza Off Topic Bölümünü Açtık.Diğer Kategorilerde Geyik Yapmak Yasaktır. 4.Forumumuz Global Bir Forumdur.Reklam Kurallar Çerçevesinde Serbesttir.Bunun için Hiç Bir Üye Uyarılmayacaktır.Aşırıya Kaçanlar Forumumuzdan Uzaklaştırılacaktır. 5.Konu Başlıklarını Konunun içeriğini ifade Eden Şekilde Seçilmesi Gerekmektedir. (yardım, lütfen, kişiye özel gibi başlıklar uyarı yapılmaksızın silinebilir) 6.Herhangi Bir Alanda Kişileri, Kurumları, Kuruluşları veya Devlet'i Küçük Düşürecek Resim,Yazı,Alıntı vb. Şeyler Kesinlikle Yasaktır.Bu Gibi Durumlarda Uyarı Yapmadan Üyeyi Forumdan Silme Hakkımız Saklıdır. 7.Kişisel tartışma şekline dönüşen Topic'ler Derhal Kapatılır.Devamı Gelirse Süresiz Uzaklaştırılır.Forumumuzda Tartışmaya KESİNLİKLE Taviz Yoktur. 8.Hiç Bir Yönetici Bilgisayar Konusunda Tecrübesiz Olan Birini Aşağalayamaz.Bu Gibi Durumlarda Mutlaka Ama Mutlaka Yöneticilerden Birine PM Atınız.Gereken En Kısa Zamanda Yapılacaktır. 9.Sitemiz Her Zaman '' Müşteri Haklıdır " Politikasını Savunmuştur.Samimi Olmak Kaydıyla Bütün Görüşler Yönetimce Değerlendirilip, Gözden Geçirilecektir. 10.Bu Forum Gönüllü ve Amatör Katılım Anlayışıyla Profesyonel Kişiler Tarafından Fikir Alışverişinde Bulunulması için Kurulmuştur. Amaç Dışı Kullanılmaması Gerekmektedir. 11.CryptoSuite.Org Adına Hack Yapmak Kesinlikle Yasaktır.Bu Konuda Taviz Verilmeyecektir.Bize Bu Konuda Yardım Etmek İsteyenler, İndexin En Altına Bizim URL'mizi Koyarsa, Bizim İçin Daha Anlamlı Olacaktır.Sitemiz Adına Hack Yapıp Yasal Soruşturma Açılırsa, Hackleyen Kişinin Bilgileri Yetkili Kuruma Verilecektir.Bu Hususda Dikkatli Olmanızı Temenni Ederiz. 12.Heykırların Bizim Sitede Artistlik Taslaması Yasaktır.Bu Kurala Uymayan Kişiler Yönetim Tarafından Uzaklaştırılacaktır.Buna Nazaran Forumdan Defalarca Kez Banlanıp, Tekrar Üye Olan Kişilerin Annesini Gözden Çıkarmış Saydığını Farz Ederek Ana-Avrat Küfür Edebilme Hususunu, Göz Önünde Bulundurduğumuzu Söyleyebiliriz. 13.Sitemize Birçok Heykır Arkadaşımız Takılıyor.Bu Heykır Arkadaşımız Bir Dostumuzun Sitesine Basarsa Bu Tamamen Bizimle Alakalı Bir Durum Değildir.Hackleyen Kişi ve Hacklenen Kişi Arasındaki Tartışmaya Kesinlikle Katılmayacağız.Ayrıca Forumumuza Gelipte Bu Konular Hakkında Saçma Sapan Yorum Yazan Her Kim Olursa Olsun 1 Aylık Uzaklaştırma Alacaktır. 14.CryptoSuite Bir Hack Sitesi Değildir.Hatta Temennimiz Heykırlarında Sitemize Girmemesidir.Uslu Duran Bütün Heykırlar Sitemizde Takılabilir. 15.Forumumuz Programlama Üzerine Kurulmuştur.Yayınlanan Programlar Hak Sahiplerinin Ücretsiz Olarak Dagıttığı Free Programlardır.Hak ve Eser Sahiplerinin İzni Olmadan Yayınlanan İçeriklerin help@cryptosuite.org adresine bildirmeleri rica olunur. 16.Sitemiz Adına Lamer Sitelerine Gidip Sataşmak Onlarla Münakaşaya Girmek Tehlikeli ve Sakıncalı Olup Uyarı Almanıza Neden Olacaktır. 17.Crypter Bölümünde Yayınlanan Crypter'ları Moderatör Arkadaşlarımız Onaylamadığı Sürece İNDİRMEYİNİZ ! Moderatörlerin Onay Vermediği Konulardan Dosya İndirip Açan, Mağdur Olan Üye Bizi Suçlu Tutamaz!.Israrı Halinde 1 Haftalık Uzaklaştırma Cezası Alır. 18.Forumumuz İçinde Şifresini Kaptıran Her Kim Olursa Olsun SÜRESİZ olarak Uzaklaştırılacaktır.Lütfen Güvenliğinizi Sağlamaya Çalışın.Yetersiz Olduğunuz Zamanlarda Yetkili Kişilerden Yardım İsteyin. 19.Sitemiz Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün İzinden Koşan Gençlerle Doludur.Büyük Önderimize Hakaret Edici Sözler, Onun Hakkında Yalan-Dolan Yazılar Yazmak KESİNLİKLE Yasak Olup Yapan Kişilerin İp Adresiyle Beraber Bilişim Suçlarına Verileceğini Bildirmek İsteriz. 20.Kurallar Herkes İçin Geçerli Olup İstenildiği Takdirde Değiştirilebilir.ve Değiştirildikden Hemen Sonra Geçerlidir.Ah Ben Görmedim, Yeni Üyeyim Gibi Sözleri Söylemeye Hakları Yoktur.
__________________ "Hayat mücadeleden ibaretdir. Bundan dolayı hayatta yalnız iki şey vardır. Galip olmak, mağlup olmak.” Mustafa Kemal ATATURK;18.03.1923 |
|
| The Following 19 Users Say Thank You to Ustata For This Useful Post: | alacabey (11-01-09), arqadas (05-29-09), Atillla (01-29-10), Bedbin (10-20-09), BuraqcaN (01-15-10), commotion (04-06-09), |
| | #2 (permalink) |
Member Banned | Sonunda.. ^^ Arkadaşlardan En Büyük İsteğim Kendi Mevzularına Forumu Katmasınlar Nihayetinde Çete Savaşları Yapmıyoruz Burada Bu Forumun Diğer Forumlardan Farkı Yaptığımız İşi En İyi Şekilde Yapmamızdır.. Kırık Linkler , Veyahutta Saçma Sapan Mesajlar Görenler Yetkililere Özel Mesaj İle Bildirsin.. Yetkililerin Msn Adreslerini Veya Kişiye Özel Free Fud Program İstemeyiniz.. Diğer Husus Uploadlar.. Uploadlar.. Uploadlarınızı Rapidshare dan Free Hesap Alarak Yapın Ki Hem Size Hem Siteye Yararlı Olsun.. |
|
| | #9 (permalink) |
Member Banned | 1. Forumda veya Msn'de Kavga Edip Seda Sayan Gibi Beni Araya Alanlar, Olur Olmadık Şeylerde Kavga Edenler, Forumda Kavgalı Olduğu Kişiye Sataşanlar, Forum Yetkililerine veyahut Üyelerine Racon Kesenler ( Dikkatinizi Çekiyorum ) Süresiz Banlanacaktır.Kimse Olursa Olsun Taviz Yok.Madem Anlaşamıyorsunuz Birbirinizle Konuşmayın, Forum İçinde Açılan Konulara saçma vs Gibisinden Yazılar Yazmayın. burası bile yeterli oldu bana eyvalla |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |