![]() |
| |||||||
| Genel Yardım / General Help Sormak istediklerinizi veya yardım almak istediğiniz konuyu buraya yazabilirsiniz. |
| ||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
Member | Arkadaşlar Turkojan dydns yükledim dydns nin tüm update lerini yaptım.Güvenlik duvarı ve antivirüs kapalı.Şimdi problemi anlatıyorum yaptığım serverı deneme amaçlı arkadaşıma yolluyorum yolladığım serverı açıyor ben proğramda görüyorum bilgisayarını her türlü işlemi yapıyorum buraya kadar tamam.Ama bilgisayarını resetlemesini istiyorum resetten sonra gidiyor bilgisayar proğramda görünmüyor.Yardımcı olabilecek misiniz? |
|
| | #7 (permalink) |
Member | Bazen Su SekıLDe oLabıLıyor karSıtaraf aCıyor Serverı antıSını kapıyor tabı aCarken Sende rahatCa gorebıLıy0n ama pc kapanıp aCıLınCa antı yakaLıyor ve SıLıyor Serverde gorunmuyor Cok yaSadım bunu bıfroSTTa da turkoJandada Server pC kapanıp aCıLınca ıSLevını kaybedıyodu bu oLabıLır beLkı Sorun karSıtarafın antıvıruSu devrede ıSe yada yakaLıyıp SıLmıS oLabıLır.! |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |