![]() |
| |||||||
| Genel Yardım / General Help Sormak istediklerinizi veya yardım almak istediğiniz konuyu buraya yazabilirsiniz. |
| ||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
Member Banned | arkadaşlar msn adresimi caldı bi arkadasım bi yardım edin gizli yanıt + şifre degistirilmiis durumda nsll alabilirim yardım eden arakadaşlara sonsuz tşk msn adresim olci@hotmail.com.tr burdan ulasırsanız bana cok mutlu olurum. Konu ustasız tarafından (02-10-10 Saat 12:51 ) değiştirilmiştir.. Sebep: degistirme |
|
| | #3 (permalink) |
Member | YAPAMIYORUM DİYE BİŞİ YOKTUR. ! EHER Bİ İŞİ YAPMAK İSTİYORSAN VE YAPICAM DİYORSAN İŞİN %50 BİTMİSTİR DİGER %50 SANA KALMISTIR ONUDA YAPABİLMEK İÇİN ÇALISMAN LAZIM OO KONUDA NE OLURSA OLSUN YAPARSIN PES ETMİCEKSİN.......geçmiş olsun bende de kurtarılmayı bekleyen bir msn var becerebilen varsa ama imkansız bence ver savcılığa hoplatsınlar ![]()
__________________ Bildiğim yanıldığıma yetmez,kulun ilmi çalışmasına zekasına ve kısmetine en önemlisiyse Hakkın lutfuna tabidir,kudret ve ilim sadece ona aittir......kurban "victim" haklarına riayet gösterelim ....can yakmayın zerre kadar hayrında şerrinde hesabını soracak Allah unutma !DEMEK Kİ NEYMİŞ ? VIRUSTOTAL YOK VE ANTİVİRUSTE RAPORLAMA KAPATILACAK..... Konu isomik tarafından (02-10-10 Saat 15:13 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |