CryptoSuite.Org

Geri git   CryptoSuite.ORG || The Best Encryption Platform Of The World > Hack & Security > Gövde Gösterisi

Gövde Gösterisi Hacklenilen Sitelerin Gövde Gösterisi Olarak Yayınlanacağı Bölüm...

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Zort-Team Hacked ! Kral Kim Acaba ?
Konudaki Cevap Sayısı
66
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler

Görüntülenme Sayısı
5084

Yeni Konu aç Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-15-09, 09:42   #11 (permalink)
Member

User ID : 415
Threads : 1
Rat :
cgdsbll isimli Üye şimdilik offline konumundadır
CryptoSuite.Org

Alıntı:
gonca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
aferim size helalde olsun bak ben sizin gibi küfürde etmiyorum çirkeflik yapmayada gelmedim
yeni geçtiğim hostdaki açık olabilir ama sana tek bir şey diycem ustata ( zaten senin sıfır bilgi sahibi olduğunu biliyorum )

o arkadaşın ve sen ve şu an verdiğin bu konu vs hepsini delil olarak aldım hostdan ip leride aldım
sen şimdi erkeklik yapıp konuşcaksın biliyorum
fbi bile hacklenmiş ayrıca benim sitem hacklenmez diye iddada bulunmadım
neyse ustata önünde uzun bir 3 sene ikinizi bekliyor 1 ay sonra anlarsın beni
şimdi istediğin kadar dalga geç küfür et bu zamanı değerlendir arkadaşım
bu cidden ares mi be
lan hacklenmişin işte helal de otur yerine (fbi bile hacklenmiş demişsin bu yeter)

ama gelgelelim yasal konulara:

1)siten legal mi

2)scriptin null sanırım

3)sitede 1. id ile yapılan paylaşımlar legalmi yoksa millete senin sitene yapılanı nasıl yapıldığını mı öğretiyorsun?

4)yurt dışı bir ip ile (örneğin vps kullanarak) seni hacklemişlerse yasal süreç 3 en kısa 3 aydır e yurtdışında datacenter yada vps sahibi yada host şirketi ile iletişim kurma en kısa 1 ay şimdi geldi vps yi bağlanan ip yi bulmaya iş uzadı ares....
eşittir 4.5-5 ay. EEE 5 ay sonra karşı bir soru ile savunma şudur : Makineler shell kiralık 1 ayda 100 lerce kişi giriyır ve sürekli 0dan formatlanıyor siz 4 ay önce maigrosa giren hangi müşterinin cebinde sahte para ile girdiğini bulabilirmisiniz?

5)Senin illegal , null script kurduğun siten için bu kadar masrafı hangi devlet yapar dürüst olalım Ayrıca orda hack öretiyorsun sanırım (sanırım dedim çünki sitene hiç girmedim sanırım burda sitende millete lamerlik yaptığın ispatlanınca girmedim)

6) Herşey senin planladığın gibi gitse ve 6 ay bu devlet senin 5 lira etmez sitene vakit harcasa ve yatırım yapsa ve bu insanları bulsa karşı savunma : sitesinde hack öretiyor izin aldık kendisinden onun sitesinde denedik hayda şimdi Türkiye ye geri döndük burda uzun bir süre kayıtlar incelencek....

Emin ol kimse senin gibiler için hapis yatmaz

Nerden mi biliyorum 1 senede 3 kere ciddi anlamda bu tip şeylerle birebir şahitliğim oldu ama onlar devlet siteleri idi lamerlik değil

ben sana5 lira vereyim yeni site aç yada bende kampanya var ama north ve zorth duyulu cort team i aç

HERKESİN SİTESİ OLSUN !!!
Cryptosuite.ORG Üyelerine Süper Hizmet
Bilgi İçin Tıkla

KAMPANYA 2
1 aylık rapid premium hesap
SADECE 10 LİRA
Evet şaka değil
iltişim
Kod:
cagdasbull@cagdasteam.com

Konu cgdsbll tarafından (05-15-09 Saat 09:45 ) değiştirilmiştir..

The Following User Says Thank You to cgdsbll For This Useful Post:
arqadas (05-15-09)
Alt 05-15-09, 09:58   #12 (permalink)
Member Banned

User ID : 2
Threads : 29
Rat :
İnTheComE isimli Üye şimdilik offline konumundadır
CryptoSuite.Org

... Kafa Tuttuğun Artislik Yaptığın Türk Emniyetine mi Başvuracaksın ?

Yahu Çok Değil 1 Gün Erkek Ol.

Hackhell da Cartda Curtta Gelip Kendini başkası Gibi Gösterip Öven Yorumlar, TR de Tekim Gibisinden Artislikler Yapacağına Sitene Bakmayı Dene ? Bu İndex Kaç Oldu Yahu ?? Soruyorum Tüm Türkiyeye, Onuru Olan Bir İnsanın Sitesi Hacklense ; Site Sahibi Dolandırıcı , Sahtekar , Editçi Onursuz Bi Mahluk Olsa.. Açıp Sitesini Haksız Yerden Para Kazanmaya Ve Hala Lamerlik Yapmaya Devam Edermi Yahu Tek İstediğim Az Ama Çok Az Onurlu Ol.. Şimdi Git Nereye Gidiyorsan Karakoldan İçeri Girsen Seni Alırlar Lan Dingil.

Dolandırdığın İnsanlar : TÜRK HALKI ! , Yalakalığını Yapıp İşin Bitince Sattığın İnsanlar TÜRK HALKI , Ve Nekadar Beceriksiz Olduğun Ortaya Çıktığında Yaptığın Şey : TÜRK ADALETİNE SIĞINMAK ??

Anlam Veremedim Veremiyorum İnsanlar Yapıyor Hep Rol.. Merak Etme Havlayan Köpek Taşı Yer..

Systemkey e Ve Emeği Geçen Herkese Teşekkürü Borç Bilirim ; Şahıs Beni Düşman Olarak Nitelendirmesine Rağmen Ben Onu Lüks Bir Arabanın Yanında İç Çeken Kaldırım Taşlarına Benzetiyorum..

Herkes Basar Onlara Herzaman Çiğnenirler Ama Taş Kafa Olmaktan Başka Bişey Yapmaya Güçleri Yetemez..

Her İndex Yediklerindeki Gibi Tek Yaptığı Şey Blöf. Kendileri Sayamadığım Kadar Hacklenmiştir Sitemiz Taafından Ve Herzaman İnkar Etmiş Ve Güvenlik Güçlerine Dilekçe Vereceğini Söylemiştir Rüyadan Kalk Be Ezik ? Hadi Sana İyi Dolandırıcılıklar , Program Diye Milleti Kandır Sen Tek Yapabildiğin Eziklik Onunda Tadını Çıkart..

Cort Tim Süperdi Ama Ben Mort Tim i Tutuyorum Belki Hacklemeyiz Acıyıp Ha ? En İyisi Babanın Cebinden 3 5 Kuruş Daha Çal Değişik Bi Site Aç " sana şurda küfür etsem ne olcak " Tehtidin de Sana Yakışır Veledi - Zina.. Hadi Git Şekerim Yoksa Çarprazlama....

Konu İnTheComE tarafından (05-15-09 Saat 10:18 ) değiştirilmiştir..

The Following User Says Thank You to İnTheComE For This Useful Post:
arqadas (05-15-09)
Alt 05-15-09, 10:07   #13 (permalink)
Member

User ID : 3409
Threads : 256
Rat : Kullanmıyorum
arqadas isimli Üye şimdilik offline konumundadır
CryptoSuite.Org

Ah canim yazik yaww bu ikidir soyluyorum yaramazlik yapmayin aresi uzmussunuz cok ayip

Alt 05-15-09, 12:29   #14 (permalink)
Member

User ID : 200
Threads : 369
Rat : Aero Rat
qr4phicm4stér isimli Üye şimdilik offline konumundadır
CryptoSuite.Org

Kaçıncı bu ? hala götleri kalkıyor ne diyelim

The Following User Says Thank You to qr4phicm4stér For This Useful Post:
arqadas (05-15-09)
Alt 05-15-09, 13:11   #15 (permalink)
Member

User ID : 168
Threads : 45
Rat : Poison
Guardia isimli Üye şimdilik offline konumundadır
CryptoSuite.Org

This is nEw shit demi ares

The Following User Says Thank You to Guardia For This Useful Post:
arqadas (05-15-09)
Alt 05-15-09, 17:45   #16 (permalink)
Co Administrator

AJaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

User ID : 1721
Threads : 159
AJaN isimli Üye şimdilik offline konumundadır
CryptoSuite.Org

Alıntı:
gonca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
tamam bu lafını yeme sonra egonu şimdilik tatmin et sen
şaka yaptığımı korkuttuğumu mu sandın ? yarın dilekçeyi buraya resmini koyarım
sen istediğin kadar dalga geç bak beni anlamıyorsun yaptığın şeyin arkasında dur böyle
ama son gülen ben olucam bunuda sen bil
sanalda bunu yapmayan çok kişi var ama 30 dk sürmüyor bile ve gülüyorsun bana ama hakketen hack
3 sene : ) sen gül gül araya çok iyi savcıda var tanıdık gül sen ıstapla
30 dakika bile sürmüyor demişsin e site burda zaman burda sen nerde duruyosun onu anlamadım hacklenen siteni al apış arana bundan sonra nasıl korurum diye daha cok düşün senin yerinde başkası olsa gelir tebrik ederdi helal olsun derdi ama sen bu kadarlık adamsın ip leri almış mahkemeye koşmuş

Herzaman Sömürücü Olmayalım Azda Olsa Faydalı Olalım

Bütün Üyeleri Paylaşıma Davet Ediyorum

Biz Bir Aileyiz Ve Bu Forum Hepimizin
Sorunlu Link Bildirimi

Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar [ÖRNEK KONU AÇMA] Herkes Baksın

The Following User Says Thank You to AJaN For This Useful Post:
arqadas (05-15-09)
Alt 05-15-09, 19:40   #17 (permalink)
Member

User ID : 831
Threads : 2
kofmaster isimli Üye şimdilik offline konumundadır
CryptoSuite.Org

babama söylücem sizi sitemi hakladınız huehua. ellerinize sağlık dostlar dolandırıcı arkadaş bide kanundan bahsetmiş ya ne güldüm. şikayet edicekmiş bide huehua etsede alsalar içeri kendi zatı şahsını

Alt 05-15-09, 20:44   #18 (permalink)
Member Banned

Rat :
CryptoSuite.Org

Bildin Domal Telefonumu Bul da Sen Ben Seni Nasıl Kepaze Ediyorum Köpeğinide.. Yani Neler Döndüğü Resmen Ortaya Çıkmış Olur .. Bakalım Bakayım Neymiş Olay..

Alt 05-15-09, 20:48   #19 (permalink)
Co Administrator

AJaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

User ID : 1721
Threads : 159
AJaN isimli Üye şimdilik offline konumundadır
CryptoSuite.Org

demirden korkan trene binmez bu arada sen niye hatun nicki aldın ilgi göreyim diyemi gonca güzel isim

Herzaman Sömürücü Olmayalım Azda Olsa Faydalı Olalım

Bütün Üyeleri Paylaşıma Davet Ediyorum

Biz Bir Aileyiz Ve Bu Forum Hepimizin
Sorunlu Link Bildirimi

Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar [ÖRNEK KONU AÇMA] Herkes Baksın

Alt 05-15-09, 20:54   #20 (permalink)
Member Banned

Rat :
CryptoSuite.Org

Kendisini Pazarlıyo Veledi Zina Şov Yaptığını Sanıyo Dur Bakalım Çıkar Kokusu Benimle İlgili Bölüme Gelsinde.. Anlarız Köpeği Kim.

Konu Kapatılmıştır

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil