![]() |
| |||||||
| Gövde Gösterisi Hacklenilen Sitelerin Gövde Gösterisi Olarak Yayınlanacağı Bölüm... |
| ||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 (permalink) | |
Member | Alıntı:
![]() lan hacklenmişin işte helal de otur yerine (fbi bile hacklenmiş demişsin bu yeter) ama gelgelelim yasal konulara: 1)siten legal mi ![]() 2)scriptin null sanırım ![]() 3)sitede 1. id ile yapılan paylaşımlar legalmi yoksa millete senin sitene yapılanı nasıl yapıldığını mı öğretiyorsun? ![]() 4)yurt dışı bir ip ile (örneğin vps kullanarak) seni hacklemişlerse yasal süreç 3 en kısa 3 aydır e yurtdışında datacenter yada vps sahibi yada host şirketi ile iletişim kurma en kısa 1 ay şimdi geldi vps yi bağlanan ip yi bulmaya iş uzadı ares....eşittir 4.5-5 ay. EEE 5 ay sonra karşı bir soru ile savunma şudur : Makineler shell kiralık 1 ayda 100 lerce kişi giriyır ve sürekli 0dan formatlanıyor siz 4 ay önce maigrosa giren hangi müşterinin cebinde sahte para ile girdiğini bulabilirmisiniz? 5)Senin illegal , null script kurduğun siten için bu kadar masrafı hangi devlet yapar dürüst olalım Ayrıca orda hack öretiyorsun sanırım (sanırım dedim çünki sitene hiç girmedim sanırım burda sitende millete lamerlik yaptığın ispatlanınca girmedim )6) Herşey senin planladığın gibi gitse ve 6 ay bu devlet senin 5 lira etmez sitene vakit harcasa ve yatırım yapsa ve bu insanları bulsa karşı savunma : sitesinde hack öretiyor izin aldık kendisinden onun sitesinde denedik hayda şimdi Türkiye ye geri döndük burda uzun bir süre kayıtlar incelencek....Emin ol kimse senin gibiler için hapis yatmaz Nerden mi biliyorum 1 senede 3 kere ciddi anlamda bu tip şeylerle birebir şahitliğim oldu ama onlar devlet siteleri idi lamerlik değil ![]() ben sana5 lira vereyim yeni site aç yada bende kampanya var ama north ve zorth duyulu cort team i aç ![]()
__________________ ![]() HERKESİN SİTESİ OLSUN !!! Cryptosuite.ORG Üyelerine Süper Hizmet Bilgi İçin Tıkla ![]() KAMPANYA 2 1 aylık rapid premium hesap SADECE 10 LİRA Evet şaka değil iltişim Kod: cagdasbull@cagdasteam.com Konu cgdsbll tarafından (05-15-09 Saat 09:45 ) değiştirilmiştir.. | |
| The Following User Says Thank You to cgdsbll For This Useful Post: | arqadas (05-15-09) |
| | #12 (permalink) |
Member Banned | ... Kafa Tuttuğun Artislik Yaptığın Türk Emniyetine mi Başvuracaksın ? ![]() ![]() Yahu Çok Değil 1 Gün Erkek Ol. Hackhell da Cartda Curtta Gelip Kendini başkası Gibi Gösterip Öven Yorumlar, TR de Tekim Gibisinden Artislikler Yapacağına Sitene Bakmayı Dene ? Bu İndex Kaç Oldu Yahu ?? Soruyorum Tüm Türkiyeye, Onuru Olan Bir İnsanın Sitesi Hacklense ; Site Sahibi Dolandırıcı , Sahtekar , Editçi Onursuz Bi Mahluk Olsa.. Açıp Sitesini Haksız Yerden Para Kazanmaya Ve Hala Lamerlik Yapmaya Devam Edermi Yahu Tek İstediğim Az Ama Çok Az Onurlu Ol.. Şimdi Git Nereye Gidiyorsan Karakoldan İçeri Girsen Seni Alırlar Lan Dingil.Dolandırdığın İnsanlar : TÜRK HALKI ! , Yalakalığını Yapıp İşin Bitince Sattığın İnsanlar TÜRK HALKI , Ve Nekadar Beceriksiz Olduğun Ortaya Çıktığında Yaptığın Şey : TÜRK ADALETİNE SIĞINMAK ?? Anlam Veremedim Veremiyorum İnsanlar Yapıyor Hep Rol.. Merak Etme Havlayan Köpek Taşı Yer..Systemkey e Ve Emeği Geçen Herkese Teşekkürü Borç Bilirim ; Şahıs Beni Düşman Olarak Nitelendirmesine Rağmen Ben Onu Lüks Bir Arabanın Yanında İç Çeken Kaldırım Taşlarına Benzetiyorum.. Herkes Basar Onlara Herzaman Çiğnenirler Ama Taş Kafa Olmaktan Başka Bişey Yapmaya Güçleri Yetemez.. Her İndex Yediklerindeki Gibi Tek Yaptığı Şey Blöf. Kendileri Sayamadığım Kadar Hacklenmiştir Sitemiz Taafından Ve Herzaman İnkar Etmiş Ve Güvenlik Güçlerine Dilekçe Vereceğini Söylemiştir Rüyadan Kalk Be Ezik ? Hadi Sana İyi Dolandırıcılıklar , Program Diye Milleti Kandır Sen Tek Yapabildiğin Eziklik Onunda Tadını Çıkart..Cort Tim Süperdi Ama Ben Mort Tim i Tutuyorum Belki Hacklemeyiz Acıyıp Ha ? En İyisi Babanın Cebinden 3 5 Kuruş Daha Çal Değişik Bi Site Aç " sana şurda küfür etsem ne olcak " Tehtidin de Sana Yakışır Veledi - Zina.. Hadi Git Şekerim Yoksa Çarprazlama.... ![]() Konu İnTheComE tarafından (05-15-09 Saat 10:18 ) değiştirilmiştir.. |
| The Following User Says Thank You to İnTheComE For This Useful Post: | arqadas (05-15-09) |
| | #13 (permalink) |
Member | Ah canim yazik yaww bu ikidir soyluyorum yaramazlik yapmayin aresi uzmussunuz cok ayip ![]()
__________________ Forum Kuralları |
| | #16 (permalink) | |
Co Administrator | Alıntı:
![]() ![]() ![]()
__________________ Herzaman Sömürücü Olmayalım Azda Olsa Faydalı Olalım Bütün Üyeleri Paylaşıma Davet Ediyorum Biz Bir Aileyiz Ve Bu Forum Hepimizin Sorunlu Link Bildirimi Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar [ÖRNEK KONU AÇMA] Herkes Baksın | |
| The Following User Says Thank You to AJaN For This Useful Post: | arqadas (05-15-09) |
| | #19 (permalink) |
Co Administrator | demirden korkan trene binmez ![]() bu arada sen niye hatun nicki aldın ilgi göreyim diyemi gonca güzel isim
__________________ Herzaman Sömürücü Olmayalım Azda Olsa Faydalı Olalım Bütün Üyeleri Paylaşıma Davet Ediyorum Biz Bir Aileyiz Ve Bu Forum Hepimizin Sorunlu Link Bildirimi Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar [ÖRNEK KONU AÇMA] Herkes Baksın |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |