![]() |
| |||||||
| Gövde Gösterisi Hacklenilen Sitelerin Gövde Gösterisi Olarak Yayınlanacağı Bölüm... |
| ||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
Administrator | Sadece susuyoruz ve izliyoruz Hala daha bizimle nasıl boy ölçüşebiliyorlar anlamış değilim.kalitemiz ortada kaliteleri ortada...her zamanki gibi skoru biz başlattık biz bitirdik.Şu sanalda her ne kadar kendimize " rakip " olarak zorth-team'i görsekde her maça galibiyet alarak çıkmakdan bıktık, usandık.artık north-team oldu zorth-team...ve bundan sonra asla rakibimiz olamayacaklar.Başladığımız işi bitirmesini iyi biliriz.![]() ![]() welcome to arabic-m.com Mirr0r kayıt Hack haber Datapaylasim.com http://www.tc-mirror.com/wiev_mirr0r/?id=11005 http://www.cyber-mirror.org/wiev_mirr0r/?id=73247
__________________ "Hayat mücadeleden ibaretdir. Bundan dolayı hayatta yalnız iki şey vardır. Galip olmak, mağlup olmak.” Mustafa Kemal ATATURK;18.03.1923 |
| The Following 27 Users Say Thank You to Ustata For This Useful Post: | AJaN (10-05-09), alamanya (05-15-09), alcapon (05-15-09), arqadas (05-15-09), bywandez (03-13-10), by_firewall (05-17-09), c0deMaqician (05-16-09), ClubDeDuB7 (05-28-09), commotion (05-18-09), DANGER77 (05-16-09), eX-FaCToR (05-19-09), KeykubaT (08-21-09), Ksk (09-08-09), Maxis42 (11-01-09), MeNDiL (01-07-10), NaTre (05-15-09), NosleeP (01-06-10), Psikoloq (05-15-09), |
| | #6 (permalink) | |
Administrator | Alıntı:
ayrıca ben sana zamanında ne dedim.sana basıcam demiştim demi ? kiminle dans ettiğinin farkında değilsin sanırım.ayrıca ip'mi nereye verirsen ver.+ ağlamana gerek yok git şikayet et beni.deki ustata abim bana çok kötü çaktı şikayetçiyim.şimdi images.google.com'a "emzik" yazıp aratmaya üşendim.onun için benim yerime lütfen sen yazıp saatlerce karşısında bakınıver.belki mutlu olursun hea ? hala anlayamadın bizim kim oldugumuzu.bu arada küfür etmedim aq <zorth-team> bu arada unuttum 2 dir sana basıyoz 2 dir bizi şikayet ediyon.2 dir olan biten aynı.eğer cidden içine oturduysa git ver savcılığa sonuçda benimde anlatacaklarım ve savunmam olur.heleki karşımdaki dolandırıcı olursa...</zorth-team>
__________________ "Hayat mücadeleden ibaretdir. Bundan dolayı hayatta yalnız iki şey vardır. Galip olmak, mağlup olmak.” Mustafa Kemal ATATURK;18.03.1923 | |
| The Following User Says Thank You to Ustata For This Useful Post: | arqadas (05-15-09) |
| | #7 (permalink) | |
Administrator | Alıntı:
Nasıl şekerim güzel oldu mu ![]()
__________________ "Hayat mücadeleden ibaretdir. Bundan dolayı hayatta yalnız iki şey vardır. Galip olmak, mağlup olmak.” Mustafa Kemal ATATURK;18.03.1923 | |
| | #9 (permalink) | |
Administrator | Alıntı:
![]() ![]()
| The Following User Says Thank You to Ustata For This Useful Post: | arqadas (05-15-09) |
| | #10 (permalink) |
Member | Türk adaletine sonsuz güveniyoruz, Bence adalet yerini buldu. Seni hacklemek ülke adına gurur verici. Ben Başarılarının devamını dilerim senin... Birdaha kimin hakkında ne konuşacağını iyi bilmelisin. Yoksa terbiyeyide öğretebiliriz. Seni aylar önce uyarmıştım olayı uzatmak istemiyordum ozamanda... Ben konuştukça sen dalga geçtin sitende konu açtın ! Coding nickli arkadaşından insanca haber yolladım. yok yok arkadaş bunlar paşa... alemin kralı sandılar kendilerini... üstüne üstlük üye avantajlarını kullandılar bize çamur attılar. crypterlerimizle dalga geçtiler. bırak ares bu işleri bırak... Hadi şimdi bak dalgana... nasıl sen dalga geçtiysen bizimle; bizde seninle geçeriz. Şerefli ol biraz. Adam ol. ![]() Ben sana senin resellerindan host açayımmı ? 50 mb ![]()
__________________ ARKADAŞLAR SANALI BIRAKTIM. MSN İSTEMEYİN. BEN BU SİTEDE ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM. HEPİNİZE SAYGILARIMLA... ESEN KALIN... |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |