![]() |
| |||||||
| İlginç ve Hoşunuza Giden Resimler Hoşunuza Giden Resimleri Buradan Paylaşabilirsiniz. |
| ||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
Co Administrator | Cevaplar Recep'i zuhahaha ![]() arkadaşlar Recep ivedik karşınızda Recebe Soru Soruyorsunuz Size Yanıtını veriyor ve o kadar gerçekçi'ki sanki onunla canlısınız gibi grafikler süper..örnek sorular : sevgili bulabilecekmiyim ? aşk'a inanmalımıyım ? öss'yi kazanacakmıyım ?
__________________ Herzaman Sömürücü Olmayalım Azda Olsa Faydalı Olalım Bütün Üyeleri Paylaşıma Davet Ediyorum Biz Bir Aileyiz Ve Bu Forum Hepimizin Sorunlu Link Bildirimi Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar [ÖRNEK KONU AÇMA] Herkes Baksın |
|
| The Following 4 Users Say Thank You to AJaN For This Useful Post: |
| | #4 (permalink) |
Co Administrator | Recep bu ne dese haktır ![]() ![]() ![]()
__________________ Herzaman Sömürücü Olmayalım Azda Olsa Faydalı Olalım Bütün Üyeleri Paylaşıma Davet Ediyorum Biz Bir Aileyiz Ve Bu Forum Hepimizin Sorunlu Link Bildirimi Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar [ÖRNEK KONU AÇMA] Herkes Baksın |
|
| The Following User Says Thank You to AJaN For This Useful Post: | arqadas (05-11-09) |
| | #8 (permalink) |
Member | ipn*sin yazdım çek git pc nin önünden dedi eğ kafanı falan dedi ![]()
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |