![]() |
| |||||||
| Öneriler Ve Şikayetler / Recommendations and Complaints Sitemiz Hakkında Öneri Ve Şikayetlerinizi Bu Bölümden Yapabilirsiniz |
| ||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
Member | selam öncelikle sitenizde Crypter / Binder / Packer bölümüne acdığım konular neden onaylanmıyor icinde zararlı bişeymi var? herkezin bu fudd programlardan yararlanmasını istedigim icin ekliyorum konuları inceleyen onaylayan arkadaşların napdıklarını anlamadım anlatırlarsa sevinirim.. ![]()
__________________ Not: Binder/ Crypter Keylogger RAT Remote Access Trojn hastası ![]() Tedavisi yok.. |
|
| | #7 (permalink) |
Co Administrator | hasan windows vista da calışmayan ne ?
__________________ Herzaman Sömürücü Olmayalım Azda Olsa Faydalı Olalım Bütün Üyeleri Paylaşıma Davet Ediyorum Biz Bir Aileyiz Ve Bu Forum Hepimizin Sorunlu Link Bildirimi Konu Açarken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar [ÖRNEK KONU AÇMA] Herkes Baksın |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |