CryptoSuite.Org

Geri git   CryptoSuite.ORG || The Best Encryption Platform Of The World > Genel > Öneriler Ve Şikayetler / Recommendations and Complaints

Öneriler Ve Şikayetler / Recommendations and Complaints Sitemiz Hakkında Öneri Ve Şikayetlerinizi Bu Bölümden Yapabilirsiniz

Konu Bilgileri
Konu Başlığı
Bütün Üyeleri Paylaşıma Davet Ediyorum
Konudaki Cevap Sayısı
11
Şuan Bu Konuyu Görüntüleyenler

Görüntülenme Sayısı
588

Yeni Konu aç Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-16-09, 02:38   #1 (permalink)
Co Administrator

AJaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

User ID : 1721
Threads : 147
Rat : Kullanmıyorum
AJaN isimli Üye şimdilik offline konumundadır
CryptoSuite.Org
Standart Bütün Üyeleri Paylaşıma Davet Ediyorum

Arkadaşlar bazı arkadaşlarımız sitede biraz durgunluk sezinlemişler ama Google'ye Crypter yazıp arattığımızda sitemiz birinci sırada yani kendi alanın da birinci ben de şöyle düşündüm eğer bütün alanlarda birinci yapmak istiyorsk el birliğiyle hepimiz calışmalıyız 3-5 kişinin yaptıklarıyla bu iş yürümez bir müddet sonrada o 3-5 calışan kişide sıkılır (işleri vardır , Zaman bulamazlar vs.vs) ozaman ne olur tabiki forumda durgunluk sezinlersiniz ama hepberaber calışırsak her zaman en üstte oluruz ve herşeyin en iyisi bizim sitemizde olur

Bunları başarabilmek için gerekli olanlar ;

1-) Hepimiz internette sörf yapıyoruz dolaşırken size faydalı olan bilgileri programları vs.vs. eğer en azından copy past yöntemiyle dahi forumumuzda da paylaşırsanız sizden başka arkadaşlarda o bilgilerden faydalanmış olur

2-) Birde şu var mesela bir arkadaşımız konu acmış kopyala yapıştır veya birşekilde şimdi altına yazılan yorumlar "ya kardeşim 1000 defa verildi ,hiç bi işe yaramaz" gibi olumsuz cevaplar vermeyelim bunlar insanın calışma isteğini yok eder konu varsa dahi " sanırım farketmedin konu daha önceden verilmişti "gibi konuyu acan üyeyi rencide etmiyecek şekilde uyarabilirsiniz yetkili arkadaşlarda forum kirliliği olmaması için konuyu silerler

3-)
Forumu kendi forumunuz gibi kullanın bir yerde hata gördünüz olumsuz bir mesaj gördüğünüzde yetkili olan arkadaşlarımıza bildirelimki olumsuzluğu ortadan kaldırsınlar

4-) Şunu belirteyim alıntı yapıp actığınız konular varsa altına alıntıdır diye not düşerseniz eğer paylaştığınız konunun içinde zararlı bir yazılım varsa en azından bilerek yapmadığınız anlaşılır ve suçsuz yere forumdan uzaklaştırılmaktan kurtulmuş olursunuz

5-) Forumumuzu tanıdığınız bütün arkadaşlarınıza önerin ki tanıdığınız bütün kişiler paylaşılanlardan faydalansın ve bilgilerini paylaşsın

6-) Eğer forumda bu şekilde bir aktiflik gözetlenirse cok güzel calışmalar yapılacak Videolu ud eğitimleri Başlayacak yani herkes birbiriyle yarışıp forum için bişeyler yapmaya calışacak ve bilgilerden hepimiz faydalanacağız

7-) Paylaşım yapalım derkende 3 günde 500 konu acıp abartmayalım lütfen gercektende Faydalı olabilecek konuları paylaşalım zaten hiçbiryerde mesaj veya konu sınırımız yoktur zaten gercektende site için çalışan bu işi özveriyle yapan kişiler kendilerini belli ederler

8-) Site hakkında geliştirici önerilerimiz olduğunda bunu öneriler bölümüne konu olarak acalım öneri sistemini kullanalım

Ama herkes kendi kabuğunun içine çekilip ben sadece sömürürüm mantığıyla hareket ederse emin olun bilgiler toprak altında kalacak ya arkadaşlar kendinize sorun arkadaşımız mesaj yazmış forumda hiç aktivite göremiyorum diye böyle bir mesaj yazabilirsiniz eyvallah ama sen ne kadar aktifsin ? ilk önce bunu kendimize soralım hep başkalarından bişiler beklemeyelim forum yöneticileri istemiyorlarmı hergün fud crypter paylaşılsın eğitim videoları verilsin ama insanlar sömürücü olunca inanın kimsenin calışmaya iştahı kalmıyor bize faydası olmayana bizde faydalı olmayız mantığı

Forum Sahibi Ustata' nın ve forumdaki yönetici arkadaşların bir gelir elde ettiklerinimi sanıyosunuz yanılıyosunuz sağolsun Ustata forumun bütün masraflarını karşılıyo ve hiçbişey beklemeden sadece bizler hepimiz için ne diye bizimde birazcık katkımız olmasın haydi hep birlikte forumu kalkındıralım kendi sitemizmiş gibi İnanın burda herkes hakettiğini alır

Bütün Üyeleri Paylaşıma Davet Ediyorum

Biz Bir Aileyiz Ve Bu Forum Hepimizin

Bu Forum Bizim Hepimizin

Konu AJaN tarafından (10-16-09 Saat 06:35 ) değiştirilmiştir..
The Following 5 Users Say Thank You to AJaN For This Useful Post:
BeRkk (10-16-09), ClubDeDuB7 (01-06-10), commotion (10-16-09), pit10ur (10-24-09), Ustata (10-16-09)
Alt 10-16-09, 02:43   #2 (permalink)
Undetecter Lab's

ClubDeDuB7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

User ID : 3645
Threads : 188
Rat : Poison
ClubDeDuB7 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
CryptoSuite.Org

Katiliyorum :'(
EDIYORUZ
KÖTÜLÜK
ICIN DEGIL
IYILIK ICIN
BURADAYIZ
WwW.CryptoSuite.Org
Clubdedub@Hotmail.com
Help@CryptoSuite.org

Bilgisayariniza Trojan Aktariliyor

Alt 10-16-09, 02:44   #3 (permalink)
Psychedelic Life

Ustata - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

User ID : 1
Threads : 269
Rat : Aero Rat
Ustata isimli Üye şimdilik offline konumundadır
CryptoSuite.Org

Mükemmelsin AJaN.

En doğru noktalara değinmişsin.

// 4. Şıkkı isteyen kullanır isteyen kullanmaz.konu açana zorla alıntıdır deniltilemez.bunuda ek not olarak düşeyim.zati konular onaylı şekilde yayınlanıyor.herhangi bir zararlı yazılım vs olamaz.

Mustafa Kemal ATATURK;18.03.1923
Alt 10-16-09, 03:58   #4 (permalink)
Moderator

cellat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

User ID : 5124
Threads : 275
Rat : Turkojan
cellat isimli Üye şimdilik offline konumundadır
CryptoSuite.Org

Alıntı:
AJaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

1-) [COLOR=Blue]Hepimiz internette sörf yapıyoruz dolaşırken size faydalı olan bilgileri programları vs.vs. eğer en azından copy past yöntemiyle dahi forumumuzda da paylaşırsanız sizden başka arkadaşlarda o bilgilerden faydalanmış olur
buna ogrish konular dahilmi :d
Alt 10-16-09, 04:25   #5 (permalink)
Member

commotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

User ID : 610
Threads : 221
commotion isimli Üye şimdilik offline konumundadır
CryptoSuite.Org

Alıntı:
cellat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
buna ogrish konular dahilmi :d
abartmadığın sürece sorun yok

HERŞEY OĞLUM İÇİN!
"Hayat mücadeleden ibaretdir. Bundan dolayı hayatta yalnız iki şey vardır. Galip olmak, mağlup olmak.”

Mustafa Kemal ATATURK;18.03.1923

Türkiye'nin En Büyük ve Alanında Tek, Hatta Kendine Rakip Tanımayan Crypter Sitesine Sponsor Olmak İster Misiniz ? help[@]cryptosuite.org iletişime Geçiniz.

#irc.cryptosuite.org ~ #CryptoSuite
Alt 10-16-09, 04:41   #6 (permalink)
Member

BuraqcaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

User ID : 5143
Threads : 24
Rat : Bifrost
BuraqcaN isimli Üye şimdilik offline konumundadır
CryptoSuite.Org

Haklısın Dostum
Alt 10-17-09, 04:24   #7 (permalink)
GFX Lab's

qr4phicm4stér - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

User ID : 200
Threads : 375
Rat : Aero Rat
qr4phicm4stér isimli Üye şimdilik offline konumundadır
CryptoSuite.Org

süper bi olaya deqinmissin dai indir kaç sistemı mevcut üyelerimizde benım durumLarda sakat zaten bi dönebiLsem harika oLcamda dönemedim bi :/
Alt 10-27-09, 19:36   #8 (permalink)
Member

AkhenatoN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

User ID : 5472
Threads : 5
AkhenatoN isimli Üye şimdilik offline konumundadır
CryptoSuite.Org

katılıyorum
Alt 01-06-10, 15:28   #9 (permalink)
Moderator

cellat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

User ID : 5124
Threads : 275
Rat : Turkojan
cellat isimli Üye şimdilik offline konumundadır
CryptoSuite.Org

"Kim ilim öğrenir sonra da onu gizlerse ahirette onun ağzına ateşten bir gem vurulur." Hadis-i Şerif

Alt 02-13-10, 13:20   #10 (permalink)
Member

User ID : 1885
Threads : 0
Rat : Bifrost
ba200924 isimli Üye şimdilik offline konumundadır
CryptoSuite.Org

مشكوووووووووووووووووووووووووووووووووووووور

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil