![]() |
| |||||||
| Visual Basic Visual Basic Hakkında Herşey |
| ||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
Member | Filmlere özenti Seçmeli Şifreli Girişi(Keyloggerlere karşı koruma amaçlı düşünüldü) Form4'de bulunan; 1 2 ve 3. Textboxtaki şifrelenmiş(16bit sanırsam) Halde bulunan ve Form3deki ilgili butona tıklanması halinde Şifrenin kırılıp Metnin düz hali ekrana yansıtılmakta(Kaynak kodu kırılıpta Herhangi bir müdahalede içerideki verilerin düz hali bulunamasın diye) Biraz mantık yürütülürse şifreleme taktiğini anlayabilirsiniz.. Uğraşacak vaktim olmadığından dolayı şifreleme için birşey koyamadım. Sonuçta kullanım için değil kodlar örnek olsun diye koyuyorum ![]() Siber alemde özel hayatın kolay olmadığını anladıktan sonra, Biraz paranoya ve birazda Dalgasına yazdığım programın kaynak kodlarını paylaşma kararı aldım Hiç biri kendi emeğim değil, Şifreli giriş ve Splash kısmıyla photoshop-neden sonuç ilişkisiyle uğraşmam emek sayılmazsa tabiki ![]() Silinmeyeceğini umduğum rapidshare linki(VB 6.0 Projesidir); http://rapidshare.com/files/300189661/RF_Security.rar RAR Şifresi yoktur, Büyük ihtimalde yapacağım paylaşımların çoğunda olmayacaktır ![]() |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |